Op deze pagina vindt u de logo’s van Werkplaatsen Sociaal Domein en bijbehorende instructie voor publicaties in Werkplaatsen Sociaal Domein huisstijl.

Op alle publicaties die vanuit de werkplaatsen worden gemaakt hoort het Werkplaatsen Sociaal Domein logo te staan, eventueel in combinatie met het logo van de hogeschool waar de werkplaats is ondergebracht en eventuele samenwerkingspartners. Op alle publicaties hoort de volgende zin in het colofon te staan:

Deze publicatie is tot stand gekomen dankzij financiering van het Ministerie van VWS.

Logo Werkplaatsen Sociaal Domein

De kleurspecificaties van het logo vindt u hier. Afhankelijk van hoe het logo geplaatst wordt, kunt u een van de volgende logovarianten gebruiken. In dit zip-bestand vindt u een png-bestand (digitaal), jpg-bestand (print) en eps-bestand (druk)

Er is ook een PowerPoint bestand beschikbaar waarin het logo al is geplaatst.

Onderwijsmodules

Wilt u aan de slag met een onderwijsmodule? Gebruik dan het speciaal daarvoor ontwikkelde Word-sjabloon.

Regionaal logo

Voor alle Wmo-werkplaatsen is er nu ook een regionaal logo, voor drukwerk in full colour en zwart en voor web/digitaal gebruik.

Contact

Voor vragen of wensen met betrekking tot de huisstijl kunt u contact opnemen met Danielle van Oostrum, afdeling Communicatie van Movisie: T 030 789 20 00, E d.vanoostrum@movisie.nl.

Vorm, inhoud en relaties

De Werkplaatsen hebben drie kenmerkende krachtlijnen: vorm, inhoud, en relaties. Het samenspel tussen deze drie is cruciaal.

Meedoen

Houdt uw hogeschool of lectoraat zich ook actief bezig met innovatie en evaluatie van werkvormen voor de sector zorg en welzijn? Lees dan snel hoe u bij de Werkplaatsen Sociaal Domein kunt aansluiten.  

Nieuwsbrief