5 juni 2019

De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid kijkt, doet en denkt mee met de alledaagse praktijk. We halen verhalen en ervaringen op, we brengen bestaande kennis en gaan samen op zoek naar nieuwe kennis. Opvallende verhalen, situaties en persoonlijke knelpunten zijn verwerkt en gebundeld in de casuïstiekbundel 'Yin en yang in het sociaal domein'. De casussen zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en beschrijvingen van de praktijk waarin iemand werkzaam is of op een afstandje meekijkt. Zowel bewoners, sociaal professionals, sociaal ondernemers, beleidsmedewerkers als studenten zijn direct of indirect auteur van de casussen. Na elke casus volgen enkele verdiepingsvragen.

Download de publicatie op de website van de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid.

 

Auteur: 
David ter Avest
Publicatiejaar: 
2019
Aantal pagina's: 
92

Vorm, inhoud en relaties

De Werkplaatsen hebben drie kenmerkende krachtlijnen: vorm, inhoud, en relaties. Het samenspel tussen deze drie is cruciaal.

Meedoen

Houdt uw hogeschool of lectoraat zich ook actief bezig met innovatie en evaluatie van werkvormen voor de sector zorg en welzijn? Lees dan snel hoe u bij de Werkplaatsen Sociaal Domein kunt aansluiten.  

Nieuwsbrief