11 november 2016

E-Health, zorg op afstand, beeldbellen en de Medido. Allemaal begrippen waar je waarschijnlijk al wel iets over gehoord hebt. Maar weet je ook al wat je er mee kunt? En wat deze innovaties voor jouw cliënten kunnen betekenen? In het GET-LAB (Gezondheid en Technologie Laboratorium) van Avans Hogeschool kun jij als zorgprofessional dit in de praktijk ervaren. Onder begeleiding van een ervaren Avansdocent kun je aan de slag met een zelf-ingebrachte casus. Je gaat op zoek naar een oplossing met hulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Zowel individuele deelnemers als teams kunnen zich inschrijven. De workshops worden 2 keer per maand aangeboden op de locatie Avans Breda (Hogeschoollaan 1). Op maandagochtend van 9.00 tot 12.30 uur of vrijdagmiddag van 12.30 tot 15.30 uur. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via GET-LAB@avans.nl. De workshops vinden plaats op de volgende data:

  • maandag 7 november
  • vrijdag 18 november
  • maandag 5 december
  • vrijdag 23 december
  • maandag 9 januari
  • vrijdag 20 januari 2017

Lees meer informatie en meld je aan op de website van de Werkplaats Sociaal Domein Avans.

Vorm, inhoud en relaties

De Werkplaatsen hebben drie kenmerkende krachtlijnen: vorm, inhoud, en relaties. Het samenspel tussen deze drie is cruciaal.

Meedoen

Houdt uw hogeschool of lectoraat zich ook actief bezig met innovatie en evaluatie van werkvormen voor de sector zorg en welzijn? Lees dan snel hoe u bij de Werkplaatsen Sociaal Domein kunt aansluiten.  

Nieuwsbrief