20 juni 2018

Integraal werken kent vele gezichten. Bent u benieuwd naar verschillende ideeën over integrale dienstverlening? Kom dan naar het minisymposium van Werkplaats Sociaal Domein Flevoland op 3 oktober 2018.

Onderzoekers van het lectoraat Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg van Windesheim Flevoland delen op woensdag 3 oktober hun bevindingen over het onderzoeksproject: Integraal aan het werk vanuit het perspectief van klanten en professionals.

Voor wie?

Interessant voor professionals uit het sociaal domein en de zorg.

Praktische informatie

Datum en tijdstip: woensdag 3 oktober, 14.30 - 17.30 uur
Locatie: Hogeschool Windesheim Flevoland, Hospitaaldreef 5 in Almere.
Kosten: gratis
Aanmelden: U kunt zich aanmelden voor het minisymposium bij Brigitte Toes via e-mailadres: b.toes@windesheimflevoland.nl.

Lees meer over het lectoraat en het onderzoeksproject in deze flyer.

 

 

Vorm, inhoud en relaties

De Werkplaatsen hebben drie kenmerkende krachtlijnen: vorm, inhoud, en relaties. Het samenspel tussen deze drie is cruciaal.

Dossier op Sociale Vraagstukken

Wat te doen tegen eenzaamheid? Hoe kan de zelfredzaamheid van jongeren met een beperking worden verbeterd? Wat spelen sociaal werkers nu eigenlijk klaar? De Werkplaatsen Sociaal Domein doen onderzoek naar zulke vragen, midden in de praktijk, met vaak onorthodoxe methoden, en waar beleidsmakers en uitvoerders wat aan hebben. In een dossier over de Werkplaatsen publiceert Sociale Vraagstukken met regelmaat artikelen over opvallende en kenmerkende voorbeelden uit recent onderzoek. 

Nieuwsbrief