10 september 2018

Op donderdagmiddag 11 oktober 2018 is de presentatie van het boek ‘Woonwagenbewoners laten zich niet afschaffen’ van Gerda Godrie-van Gils bij Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215 te ’s-Hertogenbosch.

Als inleiding op deze presentatie vindt een kort seminar plaats over de van oudsher moeizame relatie tussen woonwagenbewoners en hun overheden. Verschillende sprekers, waaronder Ineke Strouken (historica en voormalig directeur Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed), Pieter Tops (hoogleraar bestuurskunde en lector politie en openbaar bestuur) en Sjaak Khonraad (lector Integrale Veiligheid) zullen de vrijplaatsenproblematiek belichten vanuit cultuurhistorisch-, criminologisch- en beleidsperspectief.
 
De bijeenkomst start om 14.30 uur met ontvangst en wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel.
 
Meld u aan via deze link. Na aanmelding ontvangt u een uitgebreid programma.

 

Vorm, inhoud en relaties

De Werkplaatsen hebben drie kenmerkende krachtlijnen: vorm, inhoud, en relaties. Het samenspel tussen deze drie is cruciaal.

Meedoen

Houdt uw hogeschool of lectoraat zich ook actief bezig met innovatie en evaluatie van werkvormen voor de sector zorg en welzijn? Lees dan snel hoe u bij de Werkplaatsen Sociaal Domein kunt aansluiten.  

Nieuwsbrief