16 januari 2017

In een online magazine blikt de Werkplaats Sociaal Domein Friesland terug op het afgelopen jaar en biedt de werkplaats een overzicht van de projecten. Ook verwijst ze naar een symposium in februari, over ouder worden en zelfredzaamheid in Friesland.

De Werkplaats Sociaal Domein Friesland biedt de komende jaren ruimte voor uitbreiding en verdieping. Dit gaat de werkplaats doen met thema's als eenzaamheid en e-Health, maar ook door met meer partijen en lectoraten samen te werken. Gemeenten zijn in de nieuwe opzet de voornaamste partner. Samen met hen kijkt de werkplaats hoe ze de transformaties in het sociale domein het beste kan ondersteunen.

Hoe de werkplaats dit gaat vormgeven, leest u in het online magazine. Een tipje van de sluier: de Werkplaats Sociaal Domein Friesland gaat vooral de dorpen en de wijken in. Waarbij ze meer dan voorheen de samenwerking met burgers, ambtenaren en professionals opzoekt.

 

Vorm, inhoud en relaties

De Werkplaatsen hebben drie kenmerkende krachtlijnen: vorm, inhoud, en relaties. Het samenspel tussen deze drie is cruciaal.

Meedoen

Houdt uw hogeschool of lectoraat zich ook actief bezig met innovatie en evaluatie van werkvormen voor de sector zorg en welzijn? Lees dan snel hoe u bij de Werkplaatsen Sociaal Domein kunt aansluiten.  

Nieuwsbrief