3 juni 2018

Op initiatief van het wijkteam worden sinds december 2017 in Almere verschillende interactieve netwerkbijeenkomsten voor professionals georganiseerd rondom actuele thema’s in het kader van ‘Allemaal wijkwerkers’.

De bijeenkomsten vinden plaats in drie heel verschillende wijken van Almere (Almere Haven, Filmwijk en Noorderplassen) en er is volop gelegenheid om elkaar te informeren, kennis te delen, gebruik te maken van elkaars expertise en (waar mogelijk) samenwerkingen aan te gaan. Professionele partners zien het wijkteam als verbinder in de wijk en hebben veel waardering voor het initiatief. Voor een impressie van de bijeenkomsten en meer informatie, download deze pdf.

Foto: Arzu Kardeniz

Vorm, inhoud en relaties

De Werkplaatsen hebben drie kenmerkende krachtlijnen: vorm, inhoud, en relaties. Het samenspel tussen deze drie is cruciaal.

Meedoen

Houdt uw hogeschool of lectoraat zich ook actief bezig met innovatie en evaluatie van werkvormen voor de sector zorg en welzijn? Lees dan snel hoe u bij de Werkplaatsen Sociaal Domein kunt aansluiten.  

Nieuwsbrief