22 maart 2017

Hebben wij voldoende zicht op de drie decentralisaties binnen het sociaal domein? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we elkaar op de hoogte houden via de Werkplaats Sociaal Domein? De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid organiseert diverse kennisbijeenkomsten over onder andere de decentralisaties.

We beginnen met het onderdeel Jeugd (Jeugdwet en Jeugdrecht). Dit wordt verzorgd door Jorn Woudstra, docent bij de opleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) en HBO rechten van Hogeschool Inholland. Tijdens de bijeenkomst maak je nader kennis met de jeugdwet / het jeugdrecht en de werking ervan in de praktijk. Daarbij gaan we in dialoog over het belang van het thema voor burgers, praktijk, beleid en onderwijs.

Praktische informatie

Datum: maandag 3 april 2017
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Hogeschool Inholland Rotterdam
Adres: Posthumalaan 90, 3072 AG Rotterdam
Zaal: 0.326

Bekijk de uitnodiging en meld u aan.

Vorm, inhoud en relaties

De Werkplaatsen hebben drie kenmerkende krachtlijnen: vorm, inhoud, en relaties. Het samenspel tussen deze drie is cruciaal.

Meedoen

Houdt uw hogeschool of lectoraat zich ook actief bezig met innovatie en evaluatie van werkvormen voor de sector zorg en welzijn? Lees dan snel hoe u bij de Werkplaatsen Sociaal Domein kunt aansluiten.  

Nieuwsbrief