21 februari 2019

Schrijf je in voor één van de drie regionale kennisateliers Wat werkt in jouw praktijk? op 8 april, 18 april of 9 mei over nieuwe inzichten bij re-integratie, schuldhulp en armoedebestrijding.

Bij het zoeken naar werk en het verminderen van schulden en armoede lopen sommige mensen tegen complexe problemen aan. Het vraagt daarom veel van professionals om hen te ondersteunen bij het oplossen van die problemen. Tijdens de kennisateliers Wat werkt in jouw praktijk? gaan professionals, beleidsmakers, cliëntvertegenwoordigers en onderzoekers op basis van nieuwe inzichten samen zoeken naar effectieve werkwijzen die ook in jouw praktijk al toepasbaar zijn. Kom jij ook?

De kennisateliers vinden ’s middags plaats in drie regio’s:

  • op 8 april voor de regio Zuid-Nederland in Tilburg (i.s.m. Academische Werkplaats Arbeid en gezondheid Tranzo/Tilburg University)
  • op 18 april voor de regio Noord-Nederland in Groningen (i.s.m. Werkplaats Sociaal Domein Noord)
  • op 9 mei voor de regio Midden-Nederland in Almere (i.s.m. Werkplaats Sociaal Domein Flevoland)

Ben jij een klantmanager of een andere professional in het sociaal domein, manager, lokale beleidsmaker, of cliëntvertegenwoordiger actief op het terrein van Werk en Inkomen of Armoede en Schuldhulpverlening, praat, doe en denk dan mee.

Bekijk de programma’s en schrijf je in op www.zonmw.nl/kennisateliers.

In het e-magazine Wat werkt in jouw praktijk staan interviews, filmpjes en fotoreportages.

 

Vorm, inhoud en relaties

De Werkplaatsen hebben drie kenmerkende krachtlijnen: vorm, inhoud, en relaties. Het samenspel tussen deze drie is cruciaal.

Meedoen

Houdt uw hogeschool of lectoraat zich ook actief bezig met innovatie en evaluatie van werkvormen voor de sector zorg en welzijn? Lees dan snel hoe u bij de Werkplaatsen Sociaal Domein kunt aansluiten.  

Nieuwsbrief