20 juni 2017

Georganiseerd door de Werkplaatsen Sociaal Domein i.s.m. met sacHSS

In de Werkplaatsen Sociaal Domein werken zorg- en welzijnsorganisaties, hogescholen, gemeenten en burgers aan een inclusieve samenleving waarin iedereen mee mag en kan doen. Op 8 november komen zij bij elkaar om ervaringen en kennis te delen.

De Werkplaatsen Sociaal Domein doen praktijkgericht onderzoek, ontwikkelen werkvormen of methodes en leveren een bijdrage aan deskundigheidsbevordering. De conferentie op 8 november is een unieke mogelijkheid om kennis te maken met opbrengsten en de werkwijze van de werkplaatsen. In de plenaire sessie schetsen deskundigen hun perspectieven op het pad naar inclusie. In workshops ga je met actuele thema’s aan de slag via leer- en ontwikkelmethoden uit de praktijk van de Werkplaatsen. Ervaar wat samen leren en ontwikkelen voor je eigen werk- of onderwijspraktijk kan betekenen!

Zet 8 november alvast in je agenda!

Vroegboekkorting

Meld je direct aan, en krijg 10 procent korting op de toegangsprijs. Je betaalt dan 135 euro in plaats van 150 euro. De vroegboekkorting geldt tot 1 september. In september is het programma bekend en schrijf je je in voor de workshops.

 

Download de Save the date in pdf.

Meedoen

Houdt uw hogeschool of lectoraat zich ook actief bezig met innovatie en evaluatie van werkvormen voor de sector zorg en welzijn? Lees dan snel hoe u bij de Werkplaatsen Sociaal Domein kunt aansluiten.  

Nieuwsbrief