Kenniscafe Twente

Kenniscafés Werkplaats Sociaal Domein Twente

Het Kenniscafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in het sociaal domein. Het fenomeen bestaat al enige tijd in andere steden en landen. Geen monologen op hoog vaktechnisch niveau, maar een plek waar we informeel kennis en ontwikkelingen met elkaar delen en doorgeven. Deskundigen vertellen gepassioneerd over hun kennisgebied en gaan graag samen het gesprek aan met geïnteresseerde bezoekers.

Rondom de thema's Eenzaamheid, Armoede & schulden en Personen met verward gedrag en psychische problematiek wordt meerdere malen per jaar een Kenniscafé georganiseerd dat op diverse manieren zal worden vormgegeven. Denk hierbij aan een lezing, workshop, symposium, webinar of andere inspirerende bijeenkomst. In een ongedwongen sfeer nodigen we onze partners uit om vanuit eigen kennis en ervaring belangstellenden mee te nemen in onderwerpen die tot de verbeelding spreken en herkenbaar zijn in ons werk. 
 
Wil je graag op de hoogte worden gehouden over de aankomende kenniscafés, meld je dan aan. Meer informatie over de kenniscafés vind je ook in de agenda op deze website.
 
En zoals de naam Kenniscafé doet vermoeden sluiten we altijd af met een drankje, dus wees welkom!