Wim Dekker installatie

Uitnodiging: Installatie Wim Dekker

Vrijdag 24 september 2021 wordt dr. Wim H. Dekker geïnstalleerd als lector Informele Netwerken en Laatmoderniteit aan de CHE. Hij zal daarbij zijn lectorale rede uitspreken met als centraal thema: Vertrouwen als voorwaarde voor het werken aan het sociaal domein.

Programma

14.00 uur    Inloop / Koffie
14.25 uur    Welkom en introductie
14.30 uur    Talkshow Werkplaats Sociaal Domein Gelderse Vallei
15.15 uur    Pauze
15.30 uur    Installatie en lectorale rede Wim Dekker
17.00 uur    Receptie
18.00 uur    Einde programma

Het programma is zowel op locatie in Ede als via een livestream bij te wonen. Evenementen in het hbo zijn weer toegestaan. We zorgen als CHE voor passende maatregelen om de installatie veilig te laten verlopen.

Locatie

Atrium Christelijke Hogeschool Ede
Oude Kerkweg 100, Ede

Over de lector

Wim Dekker was de afgelopen jaren docent-onderzoeker en associate lector aan de CHE. In november 2020 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit op een dissertatie over gezinsconcepten in het sociaal werk onder de titel ‘Ergens bij horen’.

Talkshow Werkplaats Sociaal Domein Gelderse Vallei

Tijdens het voorprogramma wordt de werkplaats sociaal domein Gelderse Vallei gepresenteerd. Het lectoraat Informele Netwerken en Laatmoderniteit van Wim Dekker begint immers niet bij nul. Deze werkplaats is afgelopen jaar vanuit het lectoraat gestart. Hierin werken de gemeenten Ede, Scherpenzeel en Rhenen, uitvoerende organisaties nauw samen om met elkaar te leren van innovaties in het sociaal domein.
 
Tijdens het programma komen onderzoekers, sociaal werkers, beleidsmedewerkers en participerende studenten aan het woord. Er wordt inhoud gepresenteerd, maar, overeenkomstig de onderzoeksopdracht van het lectoraat, in een informele setting. Laat je inspireren en neem een kijkje in de keuken van de lokale verzorgingsstaat!
 
Voor meer informatie: neem contact op met Saskia van de Bosch, svdbosch@che.nl.